Αλλαγή χώρου πραγματοποίησης της ημερίδας για : α) την Α’ και Β’ Λυκείου. – Το νέο εκπαιδευτικό σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. β) τη Γ’ Λυκείου.- Συμπλήρωση μηχανογραφικού.

Η προγραμματισμένη ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού της Τετάρτης 1 Ιουλίου στις 18:30′ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων (υπόγειο) του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4) επειδή τα τραπεζικά καταστήματα της χώρας και επομένως και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων θα παραμείνουν κλειστά αυτή την εβδομάδα.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Χανίων (ΚΕ.ΣΥ.Π.) διοργανώνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου, ημερίδα εκπαιδευτικού και επαγγελματικού προσανατολισμού με δύο ενότητες:
Α. Ενημέρωση μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης Λυκείου για τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα και στον τρόπο εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που θα ισχύσουν το νέο σχολικό έτος 2015-16.
Β. Ενημέρωση μαθητών της Γ΄ Λυκείου που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού και τις Σχολές των ΑΕΙ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων (υπόγειο) του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων 18.30 μ.μ.

Δείτε το σχετικό έγγραφο με το πρόγραμμα.

Αφίσα