Έγκριση ή μη των Αιτήσεων – Μηχανογραφικών Δελτίων για την εισαγωγή των Αλλοδαπών –Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2018

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων Αλλοδαπών – Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων – μηχανογραφικών δελτίων, έτους 2018, των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση – μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από 17-24 Ιουλίου 2018.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο στη διαδρομή :

http://exams-foreigner.it.minedu.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση – μηχανογραφικό δελτίο που υπέβαλαν έγινε δεκτή, εφόσον στην παραπάνω ιστοσελίδα συμπληρώσουν στο πεδίο είσοδος το e-mail τους και τον κωδικό ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει προκειμένου να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο.

Με νεότερη ανακοίνωση, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα εισαγωγής τους.

Πηγή: ΥΠΕΠΘ