Οδηγίες για το μάθημα Προσανατολισμού «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός-Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας» της Α΄ τάξης Ημερήσιων ΕΠΑ.Λ.

Συμπληρωματικές Οδηγίες για το μάθημα Προσανατολισμού «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός-Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας» της Α΄ τάξης Ημερήσιων ΕΠΑ.Λ.
Σχετ.:
η υπ΄ αριθμ. πρωτ. Φ3/152814/Δ4/14-09-2017 εγκύκλιος «Ύλη και Οδηγίες διδασκαλίας των μαθημάτων Προσανατολισμού της Α’ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους 2017-2018»
Σε απάντηση ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και αφορούν στο μάθημα Προσανατολισμού «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός-Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας» της Α΄ τάξης Ημερήσιων ΕΠΑ.Λ. και, ειδικότερα, στο Μέρος Β «Ασφάλεια και Υγεία στο Χώρο Εργασίας», σας ενημερώνουμε ότι, πλέον του υποστηρικτικού υλικού και των ιστοσελίδων που αναφέρονται στην ανωτέρω σχετική εγκύκλιο με αρ. πρωτ. Φ3/152814/Δ4/14-09-2017 (σελ.21) για την Ασφάλεια και Υγεία, πλούσιο υλικό είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου
Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) (http://www.elinyae.gr).

Διαβάστε το Έγγραφο εδώ