Έντυπα Σχολικών Εκδρομών – Μετακινήσεων

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ

Το Υπόδειγμα 1 χρησιμοποιείται για ενημέρωσή μας μόνο για σχολικούς περιπάτους και για τις διδακτικές επισκέψεις.

Υπόδειγμα 1: Για Σχολικούς Περιπάτους ή Διδακτικές Επισκέψεις με τα πόδια ή με Λεωφορείο είναι απαραίτητη μόνο η ενημέρωση της ΔΔΕ Χανίων με το Υπόδειγμα 1

Το Υπόδειγμα 2 και το Υπόδειγμα  3 χρησιμοποιούνται μαζί με τα προβλεπόμενα επιπλέον δικαιολογητικά για την έγκριση όλων των εκδρομών – μετακινήσεων με μεταφορικό μέσο (ημερήσιες – πολυήμερες).

Υπόδειγμα 2: Για όλες τις Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Υπόδειγμα 3: Για όλες τις Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Τα υποδείγματα για έγκριση μετακίνησης στο πλαίσιο των ERASMUS είναι αυτά που μας έχει στείλει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης. (http://kritis.pde.sch.gr/euprogrammes/metakiniseis)

Πριν χρησιμοποιήσετε τα υποδείγματα, να τα ενημερώσετε με τα στοιχεία του σχολείου σας.

Η υποβολή των δικαιολογητικών να γίνεται εντός των προβλεπόμενων από την Υ.Α. ημερομηνιών: 7 ημέρες νωρίτερα για μετακινήσεις στο εσωτερικό και 30 ημέρες νωρίτερα για τις μετακινήσεις στο εξωτερικό. Όλες οι εκπρόθεσμες αποστολές δικαιολογητικών θα απορρίπτονται αυτόματα.

Σε κάθε μετακίνηση που χρησιμοποιείται μεταφορικό μέσο να μην ξεχνάτε να ενημερώνετε εγκαίρως την Τροχαία ή το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για τον σχετικό έλεγχο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το υπόδειγμα πράξης συλλόγων (υπόδειγμα 3) σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να περιέχει πλήρη στοιχεία για την διεκπεραίωση των εγκρίσεων των εκδρομών.

Παράκληση όπως το χρησιμοποιείτε αντί της παραδοσιακής μορφής (τύπου έκθεσης).

Μπορείτε, αν θέλετε, να γράφετε την πράξη στο βιβλίο πράξεων του συλλόγου σας σύμφωνα με αυτό το υπόδειγμα.
Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών για έγκριση να αποστέλλετε ή φωτοτυπία του βιβλίου πράξεων ή το επισυναπτόμενο ηλεκτρονικό έντυπο, υπογεγραμμένο μόνο από τον Δντή του σχολείου.